logo-met-tekst-kleiner-breed

Nieuwe leden

Logo De Batavier 35x23Welkom op de aanvraagpagina voor het lidmaatschap van de ZRMV De Batavier 

  

Vooraf 

Vóórdat u uw lidmaatschap aanvraagt is het verstandig om even te informeren naar een mogelijke ligplaats voor uw boot. Dit hangt af van de beschikbaarheid in relatie tot de afmetingen van uw schip. Een mailtje naar de ligplaatscommissie met volledige NAW gegevens van u zelf, de naam en de afmetingen van uw boot is de juiste start van een mogelijk lidmaatschap. Met dat gegeven kunt u kiezen voor lidmaatschap of alleen maar op de wachtlijst als "niet lid". Dan kunt u verder.

NB. Aan de inschrijving als "Niet-lid" zijn geen kosten verbonden.

 

Aanvraag lidmaatschap 

U kunt zich op 2 manieren aanmelden als aspirant lid.

  1. Via het Aanvraagformulier lidmaatschap dat u hier download, compleet invult op 2 bladzijden en aan ons opstuurt (inclusief een foto van u en een van uw boot) of in onze brievenbus doet. U kunt het ook in de tekstverwerker invullen en per mail als bijlage naar het secretariaat sturen.
  2. Via directe digitale aanvraag door hier op te klikken.

Door de aanvraag geeft u aan dat u akkoord gaat met onze tarieven van dit moment, onze statuten, ons huishoudelijk- en het havenreglement. U kunt deze via onderstaande linken downloaden.

 

Havenreglement

Statuten

Huishoudelijk reglement 

Tarieven

 

Inlogcode 

Als u aanvraag helemaal compleet is wordt uw aanvraag opgenomen in onze ledenadministratie en ontvangt u een inlogcode, waardoor u op het ledengedeelte van de website kunt komen. U kunt daar dan uw eigen ledengegevens controleren, uw inlogcode aanpassen en veel andere informatie vinden.

 

Ligplaats 

Wanneer u ook een ligplaats voor uw boot wil hebben, dan dient u ook (na inloggen) het Mutatieformulier Schip volledig in te vullen. Als u nog niet kunt inloggen, kunt u ook  blad 2 van het Aanvraagformulier lidmaatschap (eventueel via de tekstverwerker) invullen en opsturen als bijlage bij een mailtje naar het secretariaat.

Hierna gaat uw inschrijving en uw aanvraag ligplaats naar de commissie die de ligplaatsen beheert. Deze kijkt of er voor uw boot een ligplaats of dat u op de wachtlijst geplaatst moet worden. Als lid krijgt u voorrang boven leden die zich later aanmelden. Deze commissie communiceert rechtstreeks met leden.

 

Factuur 

De ligplaatsen commissie meldt ons dan het resultaat. Als een plaats met u overeengekomen is wordt automatisch een factuur aangemaakt. Hierop staat doorgaans uw inschrijfgeld (€ 100,-) de contributie (€ 100,- als u ten minste vóór 1 juli lid wordt, anders wordt u gratis lid tot het nieuwe verenigingsjaar per 1 november), de € 50,- voor de consumptiebonnen, de kosten voor de ligplaats een eventuele bijboot en/of trailer en de eventuele elektra aansluiting. U bent dan na uw betaling van de factuur aspirant lid.

 

CLUBGEBOUW DE KINK

Van Cittersweg 8, 6606 KJ Niftrik

Kvk nummer: 40144325 

BEL ONS

Telefoon: 024-6414268  (Havenmeester)

STUUR EEN EMAIL

klik HIER