logo-met-tekst-kleiner-breed

Nieuwe leden

Lidmaatschap - aanvraag

Logo De Batavier 35x23Welkom op de aanvraagpagina voor het lidmaatschap van de ZRMV De Batavier 

  

Vooraf 

Vóórdat u uw lidmaatschap aanvraagt is het verstandig om te informeren naar een mogelijke ligplaats voor uw boot. Dit hangt af van de beschikbaarheid in relatie tot de afmetingen van uw schip. Een mailtje naar de ligplaatscommissie met uw NAW gegevens, de naam en de afmetingen van uw boot is de eerste stap.

 

Aanvraag lidmaatschap 

U kunt zich op 2 manieren aanmelden als aspirant lid.

  1. Via het Aanvraagformulier lidmaatschap dat u hier download. Vul dit compleet in op 2 bladzijden en stuur aan ons (inclusief een foto van u en een van uw boot), bij voorkeur via e-mail aan het secretariaat
  2. Via een digitale aanvraag door hier op te klikken.

Door de aanvraag geeft u aan dat u akkoord gaat met onze tarieven van dit moment, onze statuten, ons huishoudelijkreglement en het havenreglement. U kunt deze via onderstaande linken downloaden.

Statuten

Huishoudelijk reglement

Havenreglement

Tarieven

 

Inlogcode 

Als uw aanvraag helemaal compleet is wordt uw aanvraag opgenomen in onze ledenadministratie en ontvangt u een inlogcode, waarmee u op het besloten gedeelte van de website voor leden kunt komen. U kunt daar dan uw eigen ledengegevens controleren, uw inlogcode aanpassen en veel relevante informatie vinden.

 

Ligplaats 

Als u een ligplaats voor uw boot wil hebben, dan dient u ook (na inloggen) het Mutatieformulier Schip volledig in te vullen. Als u nog niet kunt inloggen, kunt u ook  blad 2 van het Aanvraagformulier lidmaatschap (eventueel via de tekstverwerker) invullen en opsturen als bijlage bij een e-mail naar het secretariaat.

Hierna gaan uw inschrijving en de 'aanvraag ligplaats' naar de betrokken commissie. Deze kijkt of er voor uw boot een ligplaats beschikbaar is of dat u op de wachtlijst geplaatst moet worden.

 

Factuur 

De ligplaatscommissie meldt ons het resultaat. Als een plaats met u overeengekomen is wordt automatisch een factuur aangemaakt. Hierop staan uw inschrijfgeld, de contributie, € 50,- voor consumptiebonnen, de kosten voor de ligplaats (met eventuele bijboot en/of trailer) en de eventuele elektra aansluiting. Na de betaling van de factuur bent u aspirant lid.

 

CLUBGEBOUW DE KINK

Van Cittersweg 8, 6606 KJ Niftrik

Kvk nummer: 40144325 

BEL ONS

Telefoon: 024-6414268  (Havenmeester)

STUUR EEN EMAIL

klik HIER