logo-met-tekst-kleiner-breed

camperplaatsen

Vanaf heden heeft onze jachthaven vier tijdelijk (tot 1 oktober 2019) camperplaatsen ingericht. Deze plaatsen hebben zicht op de haven. Camperaars kunnen schoonwater innemen, grijswater afvoeren en het chemisch toilet legen. Ook zijn er aansluitingen voor elektra. 

De ervaringen die we deze zomer opdoen zullen gebruikt worden om te bepalen of we op de haven structureel camperplaatsen willen gaan creëren. 

Onze jachthaven, ZRMV de Batavier, welke in 2017 haar 100 jarig bestaan vierde, is een verenigingshaven. De afgelopen jaren zijn de steigers volledig vernieuwd. De haven beschikt over een eigen clubhuis waar men in de zomermaanden 7 dagen per week terecht kan voor een hapje en een drankje. 

Het terrein is afgesloten met een poort. Als een camperaar van de camperplaats gebruik wil maken kan zij het beste vooraf even bellen, zodat ze niet voor een dichte poort komen te staan of dat de plaatsen al bezet zijn. Betalen gaat via de app van AanUit.net. Kosten 12,50 euro per nacht exclusief toeristen belasting en 2,50 euro voor elektra. 

CLUBGEBOUW DE KINK

Van Cittersweg 8, 6606 KJ Niftrik

Kvk nummer: 40144325 

BEL ONS

Telefoon: 024-6414268  (Havenmeester)

STUUR EEN EMAIL

klik HIER