logo-met-tekst-kleiner-breed

Aanmelden

Lidmaatschap van de ZRMV De Batavier

Vooraf

Vóórdat u uw lidmaatschap aanvraagt, is het verstandig om even te informeren naar een mogelijke ligplaats voor uw boot. Dit hangt af van de beschikbaarheid in relatie tot de afmetingen van uw schip. Een mailtje naar ofni.[antispam].@debatavier.com het met volledige naam, adres en woonplaats gegevens van uzelf, de naam en de afmetingen van uw boot, is de juiste start van een mogelijk lidmaatschap.

Aanvraag lidmaatschap

Door de aanvraag geeft u aan dat u akkoord gaat met onze tarieven van dit moment, onze statuten, ons huishoudelijk- en het havenreglement. U kunt deze via onderstaande linken downloaden.

Statuten

Huishoudelijk reglement

Havenreglement

Tarieven


Inlogcode

Als uw aanvraag compleet is, krijgt u een introductiegesprek over het reilen en zeilen in de haven en nadat u de door de penningmeester gestuurde factuur heeft betaald, bent u aspirantlid van de ZRMV de Batavier. U bent dan opgenomen in de ledenadministratie en ontvangt een inlogcode waarmee u in e-Captain / Mijn Batavier kunt komen. U kunt daar dan uw eigen ledengegevens controleren, uw inlogcode aanpassen en veel andere informatie vinden.

Ligplaats

Nadat u heeft geïnformeerd naar een mogelijke ligplaats, krijgt u van het secretariaat bericht of er een ligplaats beschikbaar is of dat u op de wachtlijst geplaatst moet worden. Bij een beschikbare ligplaats worden de in te vullen aanmeldformulieren naar u gemaild. Als lid krijgt u voorrang boven leden die zich later aanmelden.

Factuur

In het introductiegesprek krijgt u naast allerlei informatie ook door welke ligplaats van u wordt. Hierna wordt een factuur aangemaakt. Hierop staan de kosten van uw inschrijfgeld, de contributie, de consumptiebonnen en de kosten voor de ligplaats een eventuele bijboot en/of trailer en de eventuele elektra aansluiting. U bent dan na uw betaling van de factuur aspirant lid.

Aanvraagformulier lidmaatschap ZRMV De Batavier

Het is verstandig om eerst te informeren naar de beschikbaarheid van een ligplaats. Het formulier kunt u  volledig invullen en verzenden, onder vermelding van de afmetingen van uw schip. Het formulier wordt ontvangen door het secretariaat.

Wij hebben aanvullend op de vragenlijst ook een foto van uzelf nodig.

E-mailadres: Ledenadministratie@debatavier.com

Postadres:     ZRMV De Batavier, Van Cittersweg  8, 6606 KJ, Niftrik, of in onze brievenbus

Gegevens aanvrager

Contact privé

 

Contact werk

 

Bezoekadres

 

Overige

Verklaring

U geeft met de invulling van dit formulier aan dat u lid wilt worden, de havenreglementen en het huishoudelijk reglement hebt gelezen en daarmee akkoord gaat.

Heeft u al een vaartuig of een trailer ?

Indien u een boot, bijboot of trailer heeft, kunt u deze aanmelden met het door het secretariaat aan u toegestuurde aanmeldformulier.

In dat geval dient u, naast een foto van uw boot en/of trailer, ook een kopie van het voorblad van uw verzekeringspolis van uw boot op te sturen.

Indien uw boot langer is dan 15 m of sneller kan varen dan 20 KM/u, dan is een vaarbewijs verplicht. U dient dan een kopie van uw vaarbewijs op te sturen.


Beveiligingscode Beveiligingscode