logo-met-tekst-kleiner-breed

Aanmelden

Lidmaatschap van de ZRMV De Batavier

Vooraf

Vóórdat u uw lidmaatschap aanvraagt is het verstandig om even te informeren naar een mogelijke ligplaats voor uw boot. Dit hangt af van de beschikbaarheid in relatie tot de afmetingen van uw schip. Een mailtje naar de ligplaatscommissie met volledige NAW gegevens van u zelf, de naam en de afmetingen van uw boot is de juiste start van een mogelijk lidmaatschap. Met dat gegeven kunt u kiezen voor lidmaatschap of alleen maar op de wachtlijst als "niet lid". Dan kunt u verder.

NB. Aan de inschrijving als "Niet-lid" zijn geen kosten verbonden.

 

Aanvraag lidmaatschap

Door de aanvraag geeft u aan dat u akkoord gaat met onze tarieven van dit moment, onze statuten, ons huishoudelijk- en het havenreglement. U kunt deze via onderstaande linken downloaden.

 

Havenreglement

Statuten

Huishoudelijk reglement

Tarieven

 

Inlogcode

Als u aanvraag helemaal compleet is wordt uw aanvraag opgenomen in onze ledenadministratie en ontvangt u een inlogcode, waardoor u op het ledengedeelte van de website kunt komen. U kunt daar dan uw eigen ledengegevens controleren, uw inlogcode aanpassen en veel andere informatie vinden.

 

Ligplaats

Wanneer u ook een ligplaats voor uw boot wil hebben, dan dient u ook (na inloggen) het Mutatieformulier Schip volledig in te vullen. Als u nog niet kunt inloggen, kunt u ook blad 2 van het Aanvraagformulier lidmaatschap (eventueel via de tekstverwerker) invullen en opsturen als bijlage bij een mailtje naar het secretariaat.

Hierna gaat uw inschrijving en uw aanvraag ligplaats naar de commissie die de ligplaatsen beheert. Deze kijkt of er voor uw boot een ligplaats of dat u op de wachtlijst geplaatst moet worden. Als lid krijgt u voorrang boven leden die zich later aanmelden. Deze commissie communiceert rechtstreeks met leden.

 

Factuur

De ligplaatsen commissie meldt ons dan het resultaat. Als een plaats met u overeengekomen is wordt automatisch een factuur aangemaakt. Hierop staat doorgaans uw inschrijfgeld (€ 100,-) de contributie (€ 100,- als u ten minste vóór 1 juli lid wordt, anders wordt u gratis lid tot het nieuwe verenigingsjaar per 1 november), de € 50,- voor de consumptiebonnen, de kosten voor de ligplaats een eventuele bijboot en/of trailer en de eventuele elektra aansluiting. U bent dan na uw betaling van de factuur aspirant lid.

Aanvraagformulier lidmaatschap

Van zeil, roei en motorbootvereniging De Batavier

 

Vult u alstublieft onderstaand formulier volledig in. Als u dit verzend, dan gaat het naar ons secretariaat.

Wij hebben aanvullend op de vragenlijst ook foto(’s) van uzelf en evtentueel uw partner nodig.

Verder zijn soms kopieën nodig. Die mailt of stuurt u naar:

E-mail adres:  taairaterces.[antispam].@debatavier.com

Postadres:       ZRMV De Batavier, Van Cittersweg  8, 6606 KJ, Niftrik, of in onze brievenbus

 

Gegevens aanvrager

Contact privé

 

Contact werk

 

Bezoekadres

 

Overige

Verklaring

U geeft met de invulling van dit formulier aan dat u lid wilt worden, de havenreglementen en het huishoudelijk reglement hebt gelezen en daarmee akkoord gaat.

Heeft u al een vaartuig of een trailer ?

Indien u een boot, bijboot of trailer heeft, dan meldt u deze later, als u toegang heeft geregen via andere formulieren op de website aan..

In dat geval dient u, naast een foto van uw boot en/of trailer, ook een kopie van het voorblad van uw verzekeringspolis voor uw boot op te sturen.

Indien uw boot langer is dan 15 m of sneller kan varen dan 20 KM/u, dan is een vaarbewijs verplicht. U dient dan een kopie van uw vaarbewijs op te sturen.

Als alle gevraagde gegevens compleet zijn, wordt uw inschrijving doorgegeven aan de commissie die u een ligplaats kan toewijzen, of u op de wachtlijst plaatst. De leden van deze commissie zullen dit rechtstreeks met u communiceren.


Beveiligings code Beveiligings code