logo-met-tekst-kleiner-breed

Passanten

PASSANTEN WELKOM !  

 

Logo De Batavier 35x23  In onze gezellige en ruime haven, is plaats voor kleine en grote jachten. 

Z.R.M.V. de Batavier in Niftrik heeft dit seizoen haar nieuwe haven volledig in gebruik genomen. 

 

De vereniging, die vorig jaar haar 100-jarig bestaan vierde en de Koninklijke Erepenning ontving, kijkt met een zeer tevreden gevoel terug op dit project. In 2011 is gestart met het uitwerken van de plannen. Bij de realisatie van de nieuwe haven is vooral rekening gehouden met duurzaamheid, milieu, veiligheid en comfort. Voor 2019 is de haven dan ook opnieuw gecertificeerd voor de Blauwe vlag. 
De steigers zijn  van aluminium en voorzien van roosters, gemaakt van versterkt kunststof glasvezel.  De nieuwe haven heeft een capaciteit voor 308 schepen. Deze liggen allemaal achter een golfbreker. De golfbreker van 241 meter biedt in de zomer volop ruimte aan passanten. Het liggeld kunnen passanten eenvoudig voldoen via AanUit.net,  een landelijke manier om je verblijf in een jachthaven af te rekenen.  
Naast een clubhuis, die dit seizoen ook van exploitant is gewisseld, beschikt de Batavier over de mogelijkheid om diesel te tanken. Kortom, de “eeuwoude” Batavier is een vereniging die haar faciliteiten in een modern jasje” heeft gestoken.  In het clubhuis zijn alle sanitaire voorzieningen en een gezellige bar, op de terrassen met uitzicht op de haven kunt u genieten van een lekkere maaltijd. Dit alles voor redelijke prijzen. Tevens kunt u bij ons tijdens de openingstijden van de Kink diesel tanken, gebruik maken van het vuilwaterstation en de beschikbare was- en droogmachine. 

Voor openingstijden zie op onze site onder "Clubhuis"

 

Logo De Batavier 35x23  Het passantentarief is € 1,35 per strekkende meter inclusief water, elektra, gebruik van douches. 

Tevens hebben wij enkele fietsen ter beschikking en fietskaarten voor leuke uitstapjes in de omgeving of winkelcentra.

     

    

 

 

U kunt u aanmelden via AanUit.net

    

Toezichthouder/havenmeester

Telefoon: 024-6414268 

Mobiel:     06-83719851

 

ZRMV De Batavier 

Adres 

Van Citterweg 8 

6606 KJ  NIFTRIK 

www.debatavier.com

CLUBGEBOUW DE KINK

Van Cittersweg 8, 6606 KJ Niftrik

Kvk nummer: 40144325 

BEL ONS

Telefoon: 024-6414268  (Havenmeester)

STUUR EEN EMAIL

klik HIER