logo-met-tekst-kleiner-breed

Nieuwsflits: van het bestuur

Nieuwsflits: van het bestuur

Geplaatst op 24-06-2021  -  Categorie: Algemeen

clubvlag-mailhoofd

 

Beste Batavieren,

 

Tijdens de laatste ALV is Ton Roes tot Voorzitter van De Batavier benoemd. Aan deze ALV kon hij onverwacht niet deelnemen door een acute gezondheidsituatie. Ook de periode daarna is hij een aantal keren kortstondig opgenomen geweest in het ziekenhuis.

 

Voordat hij goed en wel kon beginnen aan zijn nieuwe rol binnen de vereniging heeft hij helaas moeten besluiten om zijn functie neer te leggen. Dit heeft alles te maken met dezelfde gezondheidsklachten die hem niet in staat stellen het voorzitterschap volwaardig in te vullen.

 

Uiteraard vinden we dit bijzonder jammer en wij wensen hem, namens de vereniging, veel sterkte en beterschap toe!

 

Behalve de functie van Secretaris is daarom nu óók de functie van Voorzitter vacant. Twee cruciale rollen binnen de vereniging, dus dat wordt wel spannend. We doen daarom, wederom, een dringend beroep op geschikte kandidaten om zich aan te melden. De vereniging is volop in beweging door de inzet van vele vrijwilligers en het zou zonde zijn als de coordinatie van die beweging stokt.

 

Voor aanmeldingen voor, of vragen over één van deze functies; stuur een e-mail naar siraterces.[antispam].@debatavier.com. Vermeld jouw telefoonnummer en er wordt direct contact opgenomen :).

 

Hartelijke groet,

 

Edward Verheijen

(waarnemend) Secretaris

 

 


CLUBGEBOUW DE KINK

Van Cittersweg 8, 6606 KJ Niftrik

Kvk nummer: 40144325 

BEL ONS

Telefoon: 024-6414268  (Havenmeester)

STUUR EEN EMAIL

klik HIER