logo-met-tekst-kleiner-breed

Nieuwsflits: hijsdag 2021

Nieuwsflits: hijsdag 2021

Geplaatst op 14-09-2021  -  Categorie: Algemeen

clubvlag-mailhoofd

Beste Batavieren ,

 

Inmiddels is op de website actuele informatie geplaatst over de organisatie van de hijsdag en de stalling. Een aantal punten behoeven extra aandacht:

 

1)  U kunt zich vanaf NU inschrijven! Doe het zo spoedig mogelijk want er is een capaciteitslimiet van 40 schepen per hijsdag. De termijn waarbinnen het mogelijk is om na de inschrijving te schuiven of te annuleren is ingekort (zie website "hijsdag").

2) a. Bij inschrijving moet direct worden betaald met Ideal. Heeft u geen Ideal neem dan even contact op met de penningmeester (penningmeester@debatavier.com).
     b. Heeft u een geregistreerde betalingsachterstand bij de vereniging, dan kunt u niet deelnemen aan de hijsdag.
     c. Deutsche Mitglieder ohne Ideal, bezahlen Sie bitte die Uberweising zu IBAN NL 33 Rabo 0107277387 - ZRMV de Batavier Niftrik.

3) Als de coronamaatregelen niet verscherpt zijn, dan zal dezelfde procedure worden gevolgd als in het voorjaar van 2021, met uitzondering dat De Kink de ‘wachtkamer’ zal zijn. Onder het genot van een verse kop koffie kunt u wachten totdat u wordt opgeroepen.

4) Lees a.u.b. "Hijsdag en Stalling" op de website van de Batavier nauwkeurig door. Er zijn namelijk enkele veranderingen!

 

Met vriendelijke groet,

 

Maarten Grundmeijer
Bestuurslid Havenexploitatie


CLUBGEBOUW DE KINK

Van Cittersweg 8, 6606 KJ Niftrik

Kvk nummer: 40144325 

BEL ONS

Telefoon: 024-6414268  (Havenmeester)

STUUR EEN EMAIL

klik HIER