logo-met-tekst-kleiner-breed

"Korte" Hemelvaarttocht 2011

 

Voorlopig programma Hemelvaarttocht 2011 voor Zeil-/motorboten

 

Door de aankondiging van Cor en Ineke dat ze na 15 jaar de organisatie van de Hemelvaarttochten over wilden dragen, hebben we de koppen bij elkaar gestokenom een poging te wagen om met adviezen van Cor een Hemelvaarttocht 2011 voor Zeil-en Motorboten te realiseren.Voorlopig hebben we het volgende bereikt en ziet het er als volgt uit.

 

Donderdag 2 Juni: Na de palaver in de Kink varen we via de sluis Grave naar de Kraaijenbergse Plassen waar we welkom zijn bij de WSV. Kraaijenbergse Plassen. Gerard Dokter heeft toegezegd, dat hij de traditie in stand houdt en ons de 1e vaardag weer verblijdt met zijn wereldberoemde salades, zuurkool en broodjes Hemworst.

 

Vrijdag 3 Juni: We varen naar de jachthaven “DePaesplas” in Gennep en daar blijven we 2 nachten. We proberen met toestemming van havenmeester Wiel een BBQ te organiseren.

 

Zaterdag 4 Juni: We zijn nog in overleg met de VVV in Gennep over de activiteiten die op die dag mogelijk zijn. “s Avonds onder voorbehoud naar de Chinees.

 

Zondag 5 Juni: Mensen, die maandag moeten werken varen terug naar de thuisbasis, maar de geluksvogels zetten de tocht voort naar de Plasmolen om hopelijk met mooi weer van de omgeving te genieten.

 

Maandag 6 Juni: We varen terug naar de thuisbasis in Niftrik. We moeten nog in overleg met Theo over een afsluitmaaltijd in de Kink.

 

Als we alles rond hebben, dan komt er in de hal van de Kink een inschrijfformulier te hangen.

 

Er kan ook ingeschreven worden via deze website door hier te klikken.

 

Anneke en Bert Olthof

Ans en Jan Peters

Francis en Cees Compier

 

CLUBGEBOUW DE KINK

Van Cittersweg 8, 6606 KJ Niftrik

Kvk nummer: 40144325 

BEL ONS

Telefoon: 024-6414268  (Havenmeester)

STUUR EEN EMAIL

klik HIER