logo-met-tekst-kleiner-breed

Nieuwsflits: van het bestuur

Nieuwsflits: van het bestuur

Geplaatst op 11-06-2021  -  Categorie: Algemeen

clubvlag-mailhoofd

 

Het is volop zonnig weer. De coronatrein nadert nu snel het einde van de tunnel en daar hebben we lang naar uitgekeken. Nog even en de Kink is weer écht het hart van de haven.

Met de nog lopende maatregelen gaat het inwerken van het nieuwe bestuur wat trager dan soms gewenst. Ook de nog ‘lege stoel van de secretaris’ draagt niet bij aan de snelheid van werken. Mochten verzoeken van leden of commissies wat langer in behandeling zijn, dan weet u even wat de oorzaken zijn.
 

Dat is gelijk een goed bruggetje naar de herhaalde oproep:

Gezocht: secretaris

Het bestuur is nog steeds op zoek naar een secretaris. De nieuwe secretaris is verzekerd van zeer goede ondersteuning door Riëtte en Anneke van de ledenadministratie. Daardoor zijn de taken goed verdeeld en is de functie van Secretaris heel goed te combineren met ‘werk, familie, hobby’s en alle andere activiteiten’. Het is in het belang van de vereniging dat het bestuur voltallig is. Dus… ben je geïnteresseerd? Stuur dan een e-mail aan rettizroov.[antispam].@debatavier.com.

 

Blauwe Vlag 2021

Oplettende leden hebben hem zeker al gezien: de wapperende Blauwe Vlag 2021! De Blauwe Vlag is een exclkusief eco-label die wordt uitgereikt aan stranden en jachthavens in meer dan 30 landen. Het is een milieuonderscheiding die wordt uitgereikt voor het zijn van 'schoon en veilig'. Het is een mooie prestatie dat De Batavier ook dit jaar de onderscheiding weer heeft ontvangen!

 

PubQuiz

Een tijd geleden is de traditionele PubQuiz der Batavieren aangekondigd, voor 26 juni a.s. Met de kennis van nu is dit helaas net te vroeg gepland, gezien de nog geldende RIVM maatregelen. Maar... de Activiteiten Commissie komt hiermee zeker terug!

 

Fijn weekend!

 

Edward Verheijen

(waarnemend) Secretaris

 

 


CLUBGEBOUW DE KINK

Van Cittersweg 8, 6606 KJ Niftrik

Kvk nummer: 40144325 

BEL ONS

Telefoon: 024-6414268  (Havenmeester)

STUUR EEN EMAIL

klik HIER